Overslaan en naar de inhoud gaan
Geijt Otterlo

De Haringparty 2024 bij Geijt Otterlo. Twee nieuwe horeca ondernemers die graag hun concept aan ons wilden tonen. Het was een gezellige avond samen met een harinkje en een drankje. Namens het bestuur van O-Twee bedanken wij Erik en Nathalie voor de gastvrijheid en de gezellige avond.

 

De visie van Geijt. Bij GEIJT geloven we dat goed eten begint bij de bron. Ons restaurant in het hart van Otterlo is een toevluchtsoord voor liefhebbers van eerlijke, duurzame gerechten. Onze keuken is het podium waar lokaal geproduceerde ingrediënten de hoofdrol spelen, zorgvuldig geselecteerd van nabijgelegen moestuinen, landerijen en ambachtelijke producenten.

 

Onze werkwijze is eenvoudig maar doordacht: we kiezen voor producten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit betekent dat we samenwerken met leveranciers die, net als wij, een passie hebben voor kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om vers geplukte groenten, ambachtelijk brood of lokaal geproduceerde kaas, elk ingrediënt vertelt een verhaal.

 

Ook nieuwsgierig geworden? https://www.geijt.nl/