Overslaan en naar de inhoud gaan
Van de Pol

Van de Pol

Met ons gehele ledenbestand incl partners waren wij op 8 november welkom bij Van de Pol Bouwen en Wonen te Kootwijkerbroek.

Wat komt er kijken bij een bestelling van wat bouwmateriaal in de zin van logistiek en beschikbaarheid.... Nou dat was erg indrukwekkend. Achter de kleine voorgevel van de keukenshowroom schuilt een mega voorraad en  logistiek denkwerk. Voor ons alles een gehele nieuwe kijk in de wereld van het bouwen en verbouwen.

Bij Van de Pol bouwen & wonen kunt u terecht voor alle denkbare materialen die worden gebruikt in de bouw. Deze bouwmaterialen vindt u in onze magazijnen in Kootwijkerbroek en Amersfoort. Bovendien beschikken zij over actuele vakkennis om een goed advies te kunnen geven. kortom voor iedere productgroep een eigen specialist.

Een nieuwe keuken of badkamer uitkiezen vraagt soms heel wat van het voorstellingsvermogen. De adviseurs van Van De Pol helpen u daarom graag op weg. Door te luisteren naar al uw wensen en mogelijkheden maken zij voor u een (foto)realistisch 3D ontwerp. Met dit vrijblijvend advies op maat weet u precies wat u kunt verwachten.

Wij bedanken het team van Van De Pol Bouwen en Wonen voor deze leerzame avond!

 

Pol Kwbr 2