Nieuwe website Ondernemend Otterlo

Welkom op de nieuwe website van de Otterlose Ondernemersvereniging O-Twee. Met trots en vreugde presenteren wij deze compleet vernieuwde website vol handige functies en mogelijkheden. De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe plek op het wereldwijde web. De langverwachte website staat eindelijk online.

O-Twee is een betrokken en toegankelijke ondernemersvereniging waar saamhorigheid hand in hand gaat met gezelligheid. Nu is er de website waar deze kernwaarden echt tot hun recht komen. Bovendien is de site helemaal responsive. Hij werkt dus net zo goed op een mobiel of tablet als op de computer.

Nieuwe functies
Op o-twee.nl ziet u nu nog makkelijker het laatste nieuws en de meest recente agendapunten. Bent u benieuwd naar wie er lid zijn van O-Twee? Bekijk dan de vernieuwde ledenlijst. De lijst is overzichtelijk en up to date. Wilt u uw vacature plaatsen op deze site? Dat is voor leden heel gemakkelijk gemaakt op de nieuwe vacatures-pagina. Bekijk ook de pagina met aanbiedingen voor de laatste voordelen uit ons professionele netwerk. Het aanvragen van een lidmaatschap is nu eveneens heel gemakkelijk gemaakt op de pagina ‘lid worden’.
Kortom, de nieuwe website van de ondernemersvereniging O-Twee uit Otterlo is mooier en gebruiksvriendelijker dan ooit.