titel - subtitel

Arnhemseweg 4, 6731 BS OTTERLO, Nederland

Van Den Ing Webmarketing

Onder Van Den Ing Webmarketing wordt de exploitatie van webwinkels, verticale zoekmachines en internetdiensten gebundeld.  Wij ontwikkelen en exploiteren succesvolle internetformules en creëren succesvolle digitale merken.

Webshops

Van den Ing Webmarketing exploiteert webwinkels een aantal specifieke marktsegmenten : (vecht)sport, auto accessoires en ondermode. Een van de meest succesvolle webwinkels is Vechtsportwinkel.com, de specialist op het gebied van vechtsport heeft inmiddels al ruim 20.000 klanten en een assortiment van bijna 1600 artikelen.

Verticale zoekmachines

Het vlaggeschip onder onze verticale zoekmachines is sneakerzoekmachine Sneakers4u. Op dit platform, de Trivago van de Sneakers, worden meer dan 150.000 sneakers samengevoegd uit meer dan 130 webwinkels. Bezoekers krijgen op deze wijze het exclusieve aanbod van vele winkels onder een dak en kunnen gemakkelijk filteren op maat, kleur en model. Daarnaast heeft Sneakers4u een speciale prijsvergelijkingsmodule waardoor sneakers op het meest voordelige aanbod kunnen worden gefilterd.

Internetdiensten

Met de merken Sitezilla en Emailzilla worden internetdiensten geleverd. Sitezilla ontwikkelt websites voor het MKB en met Emailzilla biedt Van den Ing Webmarketing een compleet emailmarketing platform. Naast webdesign en emailmarketing zijn er ook mogelijkheden voor socialmedia marketing activiteiten. Met de dienst Instazilla wordt het automatiseren en inplannen van Instagram posts en acties bewerkstelligd.

  • Contactpersoon Mark van den Ing
  • Adres Arnhemseweg 4, 6731 BS OTTERLO, Nederland