titel - subtitel

Weversteeg 12, 6731 BG OTTERLO, Nederland

Groepsaccommodatie “De Heidewachter”

Groepsaccommodatie de Heidewachter in Otterlo biedt ruimte aan grote en kleine groepen vanaf 8 personen.

De Heidewachter bestaat uit twee groepsaccommodaties, in ruimte van elkaar gescheiden en hebben ieder hun eigen buitenruimte.

Gebouw de Gaai biedt ruimte voor 12 tot 30 personen in 8 slaapkamers. Gebouw de Gander biedt ruimte voor 25 tot 40 personen in 10 slaapkamers. Daarnaast is op het terrein mogelijkheid voor logies in Het Woonhuis en in de kamers De Vogelvlucht voor 2 tot 4 personen.

Omgeving
De ligging van onze groepsaccommodaties is direct doorslaggevend bij je keuze. Ze zijn gelegen in het bos en hebben uitzicht op en vrije toegang tot het bos, zandopeningen en heidevelden op steenworp afstand vanaf het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Kinderen spelen hier ongestoord want verkeer is er niet. Het bos en de open ruimtes maken het mogelijk actief bezig te zijn met spel, sport en toneel of te ontspannen met boeken, verf en nadenken.

Groepsaccomodatie de Heidewachter in Otterlo is een ideaal onderkomen voor families, scholen of een zakelijke bijeenkomst. De schitterende omgeving van de Veluwe maakt het altijd tot een aangenaam groepsverblijf.

De natuurlijke omgeving en de sfeer die daar van uit gaat maken van onze accommodaties geen feestlocaties, maar er worden wel veel feestjes gehouden: een afscheid van groep 8, een verjaardag van opa, een 25- jarige bruiloft, een jubileum, een trouwerij.

  • Contactpersoon Bram W. Schrijver
  • Adres Weversteeg 12, 6731 BG OTTERLO, Nederland