titel - subtitel

Arnhemseweg 6a, 6731 BS Otterlo, Nederland

Bekleding Totaal

Bekleding Totaal is een ambachtelijke beklederij. Maatwerk is waar wij goed in zijn, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met veel liefde voor het vak vervaardigen wij de meest exclusieve interieurs, maar ook voor een (deels) versleten stoel kunt u bij ons terecht. Heeft u een oldtimer uit de jaren 20 dan restaureren wij het interieur volgens de werkwijze die toen ook gehanteerd werd. Hout, wol, paardenhaar en jute als basis en stof of leer als bekleding. Vastzetten van de bekleding gebeurt dan met klompspijkers en een magneethamer niet met nietjes.

Ook uw boot of sloep is bij Bekleding Totaal Ede in goede handen. Met speciale materialen die zout-en zoetwater bestendig zijn en niet verkleuren door UV straling bekleden wij uw boot volledig naar uw wensen. De vloer en wanden kunnen wij voorzien van tapijt, PVC of HPL.

Maar u kunt bij mij ook terecht voor het bekleden van uw brommer of motorzadel, het vernieuwen van uw cabrioletkap, of het repareren van de (bestuurders)stoel van u auto.

Kortom, een bekledingsbedrijf die actief is in alle segmenten van het bekleden. vandaar de naam: Bekleding Totaal.

  • Contactpersoon Arco Loonstra
  • Adres Arnhemseweg 6a, 6731 BS Otterlo, Nederland